Timpul estimat pentru citire: 2 minute

📌 Instituțiile financiare nebancare (IFN-uri) au devenit din ce în ce mai populare în ultimii ani ca o alternativă flexibilă și accesibilă la serviciile bancare tradiționale. Obținerea unui credit de la un IFN are avantajul rapidității și al acordării simple cu un minim de documente.

 

Un credit de la un IFN poate fi o opțiune bună când ai nevoie urgentă de o sumă de bani, în general pe perioade scurte de timp. Acest tip de credit are avantajul rapidității, multe IFN-uri acordând credite de valoare mică și perioadă scurtă direct online.

 

Bine de știut este faptul că anumite IFN-uri îți pot acorda și credite de consum de valori mari și chiar credite cu ipotecă pentru investiții imobiliare. Acest tip de credite sunt soluția de finanțare pe care o poți accesa dacă nu poți obține, din varii motive un credit de la bancă. Motivele pot fi că ai venituri lunare pe care banca nu le acceptă sau nu ai vârsta necesară (minimă sau maximă) sau cel mai adesea, ai avut în trecut dificultăți de plată a creditelor luate de la bancă și sunt întârzieri înregistrate în Biroul de Credit.

 

📌 EXEMPLU: 

Ți-ai spart telefonul și ai nevoie rapid de unul nou sau vrei să îți plătești anumite facturi, iar salariul întârzie. Cu creditul de la un IFN ai avantajul rapidității, multe IFN-uri acordând credite de valoare mică și perioadă scurtă direct online.

 

În cazul în care nu ești sigur  cât de mult poți împrumuta calculatorul nostru CPI îți vine în ajutor. 🤩

De asemenea, pe 123credit.ro găsești oferte de la peste 20 de instituții financiare partenere, le compari și alegi oferta cea mai potrivită pentru tine.